رهبر مالزی می گوید حقوق دگرباشان جنسی ناشی از “ارزش های غربی” است.

به اشتراک بگذار:

مهاتیر محمد، رهبر کشور مالزی، بار دیگر گفت که کشورش نمی تواند پذیرای حقوق دگرباشان جنسی باشد. او در رویدادی در شهر بانکوک، تایلند، حقوق دگرباشان جنسی را ناشی از ارزش های غربی دانسته و آنها را رد کرد.

مالزی به طور فزاینده ای به سمت حرکت به سمت دگرباش ستیزی است.

وی گفت: “در حال حاضر، ما پذیرای دگرباشان جنسی نیستیم، اما غربی ها در پذیرش این مساله مختارند. ارزش هایتان را به ما تحمیل نکنید. ازدواج، به عنوان بنیاد خانواده در حال حاضر در غرب کم رنگ شده است. چرا ما باید از این روش پیروی کنیم؟ سیستم ارزشی ما خوب است. اگر روزی [غربی ها] تصمیم گرفتند برهنه به خیابان بروند، آیا ما باید از آنها پیروی کنیم؟”

مهاتیر در این گفتگو بر گفته های ماه گذشته اش مبنی بر اینکه مالزی نمی تواند پذیرای حقوق دگرباشان جنسی یا ازدواج آنها باشد، دوباره تاکید کرد.

مالزی “جدید”:
سیاستمداران، وزراء و رهبران مذهبی مالزی همچنان به اظهارات دگرباش ستیزانه ادامه می دهند. این هفته، رهبر مخالفان، دگرباشان جنسی را برای بلایای طبیعی ویرانگر مانند زمین لرزه و سونامی در اندونزی ملامت کرد.

مهمتر از همه، در نظرسنجی سال 2013، 86 درصد از مالزیایی ها معتقد بودند که همجنسگرایی نباید پذیرفته شود. فقط 9 درصد از آنها با پذیرش آن موافق بودند. همجنسگرایی در مالزی تحت بند 377 قانون مجازات غیر قانونی است. این قانون استعماری همجنسگراستیز، ماه گذشته در هند لغو شده است.

علاوه بر این، گروه های حقوق بشری، در مورد حرکت به عقب در راستای حقوق دگرباشان جنسی از زمان به روی کار آمدن دولت جدید هشدار داده اند.

در طی دو ماه گذشته، مالزی دو زن را به اتهام تلاش برای برقراری رابطه جنسی همجنسخواهانه مجازات کرد. پلیس همچنین به قدیمی ترین باشگاه همجنسگرایان در کشور حمله کرد. علاوه بر این، وزراء و سیاستمداران علیه جامعه دگرباشان جنسی سخن گفته اند.

بنابراین، گروه های دفاع از حقوق دگرباشان جنسی به رهبران مالزی هشدار داده اند که استفاده از جامعه ی دگرباشان جنسی به عنوان “کیسه بکس” را متوقف کنند.

منبع:

https://www.gaystarnews.com/article/malaysian-leader-says-lgbti-rights-are-western-values/#gs.Ogo5jD4

ما همه جا هستیم آزاد و برابر:

در حین خواندن مقاله، به آهنگ های رنگین کمانی گوش کنید.

شما میتوانید همچنین، آهنگ های مورد علاقه تان را به این لیست اضافه کنید:

[spotifyplaybutton play=”https://open.spotify.com/user/1121544742/playlist/4JnNyUCoadN0GKdQ8OMTf7?si=2Hgk3EFBRsKDo2QeHMB4bQ”/]

ازفعالیت های ما حمایت کنید!
🔥26

درباره نویسنده مطلب

امتیازدهی:
به اشتراک بگذار:

Nadia Zabehi

Technologist & Human Rights Activist تکنولوژیست و فعال حقوق بشر