حمایت وزیر امور خارجه ایران از مجازات اعدام برای همجنسگرایان

به اشتراک بگذار:

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، از مجازات اعدام برای همجنسگرایان دفاع کرد.

طبق بندهای 108 تا 113 قانون مجازات اسلامی در ایران، رابطه جنسی همجنسخواهانه با رضایت طرفین با مجازات اعدام روبروست. برای اثبات جرم، چهار بار اعتراف متهم یا شهادت چهار مرد “صالح” لازم است.

روز دوشنبه (10 ژوئن)، پولس رونژیمر، خبرنگار سیاسی آلمانی از محمد جواد ظریف پرسید: “چرا همجنسگرایان در ایران به دلیل گرایش جنسی شان اعدام میشوند؟”

این سوال در ابتدا موجب همهمه همکاران ایرانی حاضر در اتاق شد. ظریف پاسخ داد: “جامعه ما دارای اصول اخلاقی است. و ما بر اساس این اصول زندگی می کنیم. این اصول اخلاقی رفتار مردم به طور کلی را تعریف میکنند. و این بدین معنی است که قانون مورد احترام بوده و اجراء میشود.”

دلیل این سوال چه بود؟
رونژیمر در مصاحبه ای با واشنگتن پست، اظهار داشت که در طول کنفرانس خبری هویت جنسی خود را فاش نکرده است.

او گفت که طرح این پرسش برای او تجربه بدی بوده است. رونژیمر همچنین از اینکه که دوست پسر آمریکایی ساکن برلین او در طرح این سوال به زبان انگلیسی به اوکمک کرده است، پرده برداشت.

او گفت: فکر می کنم که صدایم در پایان این گفتگو میلرزید.”

سپس، رونژیمر امروز (12 ژوئن) در توییتر از مصاحبه اش با واشنگتن پست سخن گفت.

وی نوشت: «من با [واشنگتن پست] در مورد تجربه مردان همجنسگرا در تهران و در مورد تجربه طرح این سوال از وزیر امور خارجه ایران در مورد اینکه چرا همجنسگرایان در ایران با مجازات اعدام روبرو هستند، صحبت کردم.”

ریچارد گرنل سفیر ایالات متحده در آلمان و ارشد ترین مقام رسمی همجنسگرا در این کشور است. او امروز (12 ژوئن) ایران را با توجه به موضع اش در برابر حقوق دگرباشان جنسی به شدت مورد انتقاد قرار داد.

به گفته DW-Farsi، او گفت: “رژیم ایران مبانی اولیه سازمان ملل را نقض کرده است.”

وی افزود: “کشورهای عضو سازمان ملل برای حفظ عضویت خود باید به اعلامیه جهانی حقوق بشر سازمان ملل پایبند باشند. جرم انگاری همجنسگرایی به وضوح این اعلامیه را نقض می کند.”

لغو مجازات اعدام تا سال 2030:
در ماه مارس، یک متخصص سازمان ملل از کشورهایی که همجنسگرایی را با اعدام مجازات میکنند خواست تا این قانون را تا سال 2030 حذف کنند.

ویکتور مادریگال به کنفرانس جهانی ایلگا در نیوزیلند گفت: “من نمی فهمم که چرا ما نباید از دنیا بخواهیم که تا سال 2030 از جرم انگاری همجنسگرایی عاری باشیم.”

طبق یک گزارش ILGA، حدود 70 کشور عضو سازمان ملل در سراسر جهان رابطه جنسی همجنسخواهانه با رضایت طرفین را جرم انگاری میکنند.

مادریگال سپس اضافه کرد: “جرم زدایی همجنسگرایی ما را از صفر به یک نمی رساند: بلکه ما را از منهای یک به صفر میرساند”.

او همچنین گفت: “هیچ استدلال یا توجیه قانونی برای جرم انگاری همجنسگرایی وجود ندارد.”

او همچنین مخالفت خود را با کشورهایی که قوانین همجنسگراستیزانه را حتی اگر این قوانین اجراء نشوند، ابراز کرد. او گفت مردم هنوز از قوانین برای آزار و اذیت و تهدید دگرباشان جنسی استفاده می کنند.

منبع:

https://www.gaystarnews.com/article/iran-foreign-minister-gay-death-penalty/

ما همه جا هستیم آزاد و برابر:

در حین خواندن مقاله، به آهنگ های رنگین کمانی گوش کنید.

شما میتوانید همچنین، آهنگ های مورد علاقه تان را به این لیست اضافه کنید:

[spotifyplaybutton play=”https://open.spotify.com/user/1121544742/playlist/4JnNyUCoadN0GKdQ8OMTf7?si=2Hgk3EFBRsKDo2QeHMB4bQ”/]



ازفعالیت های ما حمایت کنید!
🔥181

درباره نویسنده مطلب

امتیازدهی:
به اشتراک بگذار:

Nadia Zabehi

Technologist & Human Rights Activist تکنولوژیست و فعال حقوق بشر